Dojazd do Strzelnicy w Bieszkowicach.

W związku z licznymi zapytaniami o dojazd przesyłam galerie która pomoże w dojeździe  na strzelnice sportową gdzie w dniu 28.04.2019 organizujemy XIII Urodziny klubu WALTHER. W celu sprawnego przemieszczenia się do m. Bieszkowice w przypadku osób z Gdyni należny kierować się do miejscowości Koleczkowo następnie skręcić w prawo ( droga nr 218)  i kierować się na kierunek Wejherowo ( zdjęcie nr 1). Po przejechaniu miejscowości Bieszkowice( zdjęcie nr 2) kierujemy się nadal prosto drogą nr 218 około 500 m aż dojedziemy do barier ochronnych (zdjęcie nr 3). Na wysokości barier należy zwolnic i przygotować się do zjazdu z asfaltu na drogę gruntową poprzez wykonanie skrętu w lewe ( zdjęcie nr 4). Po zjechaniu z drogi nr 218 mamy możliwość jazdy w LEWO na parking gdzie należy pozostawić pojazd i w PRAWO gdzie pieszo droga leśna kierujemy się na strzelnice zdjęcie nr 5. Leśną droga która doprowadza do bramy strzelnicy należy pokonać pieszo dystans około 200 m.