Licencje Zawodnicze na 2019r.

Od dnia 13 listopada rozpoczęliśmy procedurę przyjmowania wniosków o wydanie licencji zawodniczej na rok 2019. Czynność jakie należy wykonać to dwa  kroki  powiązane ze sobą : dla przypomnienia należy zrealizować obydwie czynności w następującej kolejności:

1. Krok pierwszy: należy zalogować się do portalu PZSS, po zalogowaniu wchodzimy w zakładkę Licencje i Patenty następnie wybieramy przedłuż licencje. Po otwarciu się strony ponownie naciskamy przedłuż licencje ,zaznaczamy zakres licencji (P K S) i naciskamy wyślij wniosek.
  2. Krok drugi:  pobieramy Wniosek o przedłużenie licencji zawodniczej    i uzupełniamy dane we wniosku. Poprawnie wypełniony wniosek wraz z kwotą w gotówce ( 75zł) za przedłużenie licencji na 2019 rok dostarczamy do klubu!!!!

Na chwile obecną wpłynęło kilkanaście  wniosków w których cześć z osób wykonał tylko krok pierwszy bez dostarczenia wniosku w formie dokumentu i opłaty. Przypominam że wnioski niekompletne , zawierające błędy nie będą rozpatrywane a wiąże się to z odmowa wydania licencji na 2019r.  Proszę podejść do sprawy poważnie i sumiennie.

Jeżeli komuś brakuje do kompletu osobo startów to w nadchodzącym weekendzie będzie możliwość uzupełnienia brakujących osobo-startów.

Proszę nie dokonywać żadnych przelewów na PZSS i PomZSS!!!!