Strzelecki Turniej Okolicznościowy -Podsumowanie!!!

W dniu 15 sierpnia na strzelnicy WALTER odbył się Strzelecki Turniej Okolicznościowy, składający się z trzech konkurencji strzeleckich. Zawody były jedną z wielu imprez strzeleckich rozgrywanych na terenie całego kraju w ramach akcji „Rodzina Weterana w potrzebie”  Środki finansowe uzyskane w czasie zawodów zostaną w całości przekazane na konto fundacji  Stratpoints z docelowym przeznaczeniem dla rodziny st.kpr. Pawła Wróblewskiego na leczenie Oleńki i Wiktorka.

W zawodach udział wzięło 46 zawodników.  W klasyfikacji generalnej zwycięzcami zostali:

1. Andrzej BIESEK -221 pkt.
  2. Paweł HAZUBSKI- 219 pkt.
  3. Maksymilian TYLIŃSKI- 217 pkt.

Wręczenie dyplomów i nagród dla zwycięzców w poszczególnych konkrecjach i klasyfikacji generalnej odbędzie się w dniu 19 sierpnia o godzinie 16:00  na strzelnicy WALTER. Serdecznie zapraszam  po odbiór nagród i dyplomów.

W imieniu własnym pragnę podziękować wszystkim uczestnikom turnieju za udział w zawodach oraz wsparcie tej szlachetnej akcji.  Podziękowania kieruje także dla wszystkich zaangażowanych bezpośrednio w przygotowanie i poprowadzenie zawodów.