Szkolenie strzelckie-Pistolet poziom średnizawansowany.

W dniu 23.03.2019 r w Ośrodku Szkolenia Strzeleckiego Walther w Bieszkowicach zostanie przeprowadzone szkolenia strzeleckie z pistoletu na poziomie średniozaawansowanym. Rozpoczęcie zajęć o godzinie 09:00-13:00. Wymagania sprzętowe:

• pistolet, minimum 2 magazynki, kabura+pas
  • amunicja 200szt
  • ubiór którego nie będzie szkoda pobrudzić!

Dala osób nie posiadających własnego sprzętu , zabezpieczy organizator po wcześniejszym umówieniu się.

Koszt szkolenia: 150zł z własnym sprzętem /bez sprzętu 400zł

Tematyka zajęć:

Szkolenie pistolet średnio zaawansowany – skierowany jest dla absolwentów szkolenia podstawowego. Szkolenie nastawione jest na umiejętności praktycznego wykorzystania zasłon i zmiany postawy w samoobronie przy pomocy broni palnej. Podczas szkolenia nauczysz się obsługiwać broń jedną ręką ( ładować, rozładować, zmienić magazynek), jak prawidłowo wykorzystywać zasłonę, jakie postawy stosować za zasłoną, strzelać z za zasłon z postaw wymuszonych i niewygodnych jak też przemieszczać się pomiędzy przeszkodami na torze strzeleckim. Tematyka szkolenia: – różne rodzaje osłon i zasłon – metody prowadzenia w różnych postawach – przemieszczanie się od osłony do osłony – dobór postawy strzeleckiej do sytuacji – obsługa broni jedną ręką.

Zgłoszenia udziału proszę kierować na waltergdynia@o2.pl lub sms na 724626199. Liczba miejsc ograniczona.