Zlot Kolekcjonerów Broni 17-19.06.2016, Fort VI, Poznań

image001

Stowarzyszenie Zbrojownia w dniach 17-19.06.2016 Organizuje Zlot Kolekcjonerów Broni :

Zapraszamy do wzięcia udziału w Zlocie Kolekcjonerów Broni w Poznaniu, który odbędzie się na terenie Fortu VI (ul. Lutycka 115) w dniach 17-19 czerwca 2016 roku. Wstęp dla Publiczności w dniach 18-19 czerwca (sob-niedz)

Zlot Kolekcjonerów Broni w Poznaniu jest planowany jako impreza cykliczna i jest odpowiedzią na zainteresowanie środowisk kolekcjonerskich i społeczeństwa tą tematyką.

Udział w Zlocie ma charakter dobrowolny i dla kolekcjonerów jest bezpłatny. Opłaty pobierane są od osób zwiedzających i prowadzących działalność handlową na terenie Zlotu.

Jako osoby uprawnione do wystawienia się podczas Zlotu rozumiemy kolekcjonerów rozmaitej broni w szerokim pojęciu, obejmującym  historyczną i współczesną broń palną, broń białą, myśliwską, gazową, pneumatyczną, czarnoprochową, wyposażenie wojskowe, repliki broni, przedmioty związane z technikami walki, odznaczenia i emblematy, pojazdy wojskowe. Bez broni masowego rażenia.

Serdecznie zapraszamy kolekcjonerów, zwiedzających oraz firmy zainteresowane współpracą do udziału w Zlocie. Na naszej stronie internetowej www.fortpoznan.pl znajdziecie Państwo program imprezy, zasady uczestnictwa i zwiedzania, regulamin Zlotu.

Program Zlotu-1